Voordelig naar Center Parcs

Wil jij ook goedkoop naar Center Parcs? Dan hebben we een aantal handige tips voor jou:

  • Last minutes: met een last minute vakantie kan je tot wel 30% besparen! Het aanbod is misschien wel beperkt, maar je kan op deze manier wel erg voordelig naar Center Parcs!
  • Vroeg boeken: als je meer dan 6 maanden op voorhand een vakantie boekt, krijg je een korting van 20%! Deze vroegboekkorting daalt naargelang je langer wacht, wees er dus snel bij!
  • Kortingscodes: er zijn tevens verschillende kortingscodes te vinden (online en in magazines) om voordelig naar Center Parcs te gaan.
  • Mystery booking: met een mystery booking weet je op voorhand niet naar welk park je gaat. Je kiest enkel een vertrekdatum en een verblijfsduur, waarna het systeem je automatisch toewijst aan een bepaald park. Het is dus een leuke verrassing waar je tevens heel wat geld kan besparen.
  • Waanzinnige woensdag: elke woensdag is er een promotie waar verschillende vakanties tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden.
  • Vergelijken: de beste manier om voordelig naar Center Parcs te gaan is door alle opties te vergelijken. Door bijvoorbeeld een weekje later op vakantie te gaan, kan je misschien honderden euro’s uitsparen. Vergelijken is dus de boodschap!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s